Referenciák

Kábelipari referenciák

Vállalatunk szakembergárdája oroszlánrészt vállalt a SIEMENS, később PIRELLI érdekeltségű, jelenleg PRYSMIAN tulajdonú Magyar Kábel Művek gyáraiban végzett rekonstrukciós és fejlesztési munkák végzésében és az elmúlt években több mint 50 komplett kábelipari gépsort és gépegységet újított fel és telepített. A gépsorok korszerű PLC vezérléssel lettek ellátva a felújítás során, működésüket és a gyártmányokkal kapcsolatos technológiai paramétereket egyedi fejlesztésű adatgyűjtő rendszerünk segítségével ellenőrizhetik a termelési vezetők.

Számos technológiai fejlesztést és felújítást végeztünk a Balassagyarmati Kábegyár nagyfeszültségű vizsgálati laboratóriumi épületének teljeskörű felújításánál, ipari számítógépes vizsgálati módszer és berendezés kifejlesztésével, az egyedi berendezés legyártásával és üzembe helyezésével.

Villamosmérnökeink a BME Villamos Fejlesztési Tanszék bevonásával kifejlesztettek egy korszerű számítógépes kábelipari védőtényező-mérő berendezést, mely lehetővé teszi a kábelek gyártásközbeni szakaszos ellenőrzését és végminősítését a Kisteleki Kábelgyárban.

Egyedi konstrukciójú kábelgyártó „kötegelő sodrógépet“ fejlesztettünk ki és helyeztünk üzembe a miskolci FUX Zrt. üzemében, ahová további számos kábelipari gyártósort is szállítottunk és telepítettünk az elmúlt években.Lökőfeszültség-vizsgáló laboratórium kivitelezése MKM, Balassagyarmat
Árnyékoló gépsor telepítése
Érszigetelő gépsor gyártása, FUX Zrt, Miskolc
Kötegelő gépsor gyártása, FUX Zrt. Miskolc
Sodró gépsor telepítése, Prysmian MKM Kft. Slatina, Románia
Sodró gépsor gyártása, FUX Zrt. Miskolc
Átorsózó gépsor, Mentavill Kft. Székesfehérvár

 

 

 

 

 

Aluminium megmunkáló gépsor szállítása, Fux Zrt. Miskolc

      

 

Egyéb kábelipari kivitelezések


Kohászati berendezések felújítása és gyártása

Nagymértékű fejlesztési, szervezési és kivitelezési munkát végeztünk a győri RÁBA-Futómű Kft. üzemeiben. 1998 óta áttelepítetünk és felújítottunk számos kohászati nemesítő gépsort és egyedi berendezést, kifejlesztettünk egy új villamos fűtésű megeresztő kemencét, célgépes és robottechnikai fejlesztéseket vezettünk be a gyár hőkezelő üzemében.

Egyedi automata hűtőkonvejorokat és manipulátorokat terveztünk a gyár részére.BSH edző és nemesítő gépsor átalakítása, RÁBA Futómű Kft., Győr
Aichelin nemesítő sor felújítása. RÁBA Futómű Kft. Győr
LASCO II. Kovács gépsor villamos korszerűsítése és gépészeti felújítása. RÁBA Futómű Kft. Győr
Megeresztő kemence kivitelezése. Rába Futómű Kft. Győr